Våra nätverk – Knyt kontakter och väx tillsammans

IUC Syd driver ett flertal nätverk där du och dina kollegor träffar personer från andra företag, i liknande roller och funktioner. Syftet med våra nätverk är att skapa utveckling för dig som individ och för er som företag.

Genom våra nätverk breddar du ditt kontaktnät, utbyter erfarenheter, tar del av ny kunskap och diskuterar vardagens utmaningar. Att som företag delta i flera olika nätverk ger, utöver individuell kompetensutveckling, även möjlighet att inleda en intern förändringsprocess.

AKTUELLA NÄTVERKSTRÄFFAR:

  • Ledning och organisation, 4 mars med tema ”The Future Finance – Hur använder vi data som en strategisk resurs och utvecklar våra företag?” Länk till inbjudan
  • Monitor, 17 mars, diskussion kring frågeställningar från gruppen Länk till inbjudan
  • LEAN, 18 mars med studiebesök hos Skruva Teknik i Bjuv Länk till inbjudan
  • Produktion, 25 mars med studiebesök hos B&R Industrial Automation Länk till inbjudan

För att få tillgång till våra olika nätverk finns det två olika sorters medlemskap. Plusmedlemskap innebär att ni får basmedlemskapet samt deltagande i alla våra nätverk. Nätverksmedlemskap innebär att du endast får tillgång till våra nätverk.

Se priserna för våra olika medlemskap

VÅRA NÄTVERK UNDER 2022:

PRODUKTION

LEDNING & ORGANISATION

LEAN

MONITOR

Det är otroligt viktigt att få träffas och höra hur andra personer i samma positioner antar uppkomna situationer, det är lätt att bli hemmablind. Jag ser nätverkande som ett måste för att kunna växa både som individ och i sin roll på företaget.
Mathias Andersson, COO Clemondo AB